2011. március 1., kedd
Receptek betűrend és témakör szerint
Levesek
Csokoládéleves
Rák-leves
Rák-leves 2.
Rákleves-rákhussal
Húsételek
Csirke-frikasszé
Főtt marhahús francia módon
Marhakaraj bécsi módra
Marha-pecsenye-gombócz
Májpogácsa
Polpetti
Rántott békaczomb
Svaberc-szelet
Töltött karalábé
Tésztaételek:
Nyögvenyelő
Hideg ételek
Ökörszáj saláta
Halétel
Marináta (Erdélyi halétel)
Marinirozott-hal
Rácponty Mészárosné módján
Ponty kékre főzve
Egyéb ételek
Cseh burgonyatekercs
Krumlibaba
Mártások
Csípős hagymamártás
Madeira mártás
Vérnarancs mártás
Sütemények
A bába-kalács (Híres, jó örmény tészta.)
A csokoládé tálbafőtt
Az alma-fánk
Babtorta
Főispántészta
Gyógykétszersült (diétához)
Hanklis (Erdélyi sütemény)
Házi babtorta
Kisütött zsemlye
Komteszka (finom édesség)
Krumplitorta
Makron
Nelson-puding
Omlette-souflée
Ostyabéles-csinálás
Pukkanós fánk
Szerecsen slafrokk
Télifa torta
Italok
Dió pálinka
Málnalé ecettel
Narancsbor
Narancskardinál
Befőzés
Zölddió cukorban
Hámozott dió befőtt
Rendes dió befőtt
Nagyanyáink fortélyai
Hogyan lehet az égési sebet gyorsan enyhiteni?
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése